Om Kystperla

Vi bor i et svært vakkert land!

Hvor vi enn ferdes, åpenbares naturens skjønnhet, med den ene naturperlen etter den andre. Perlen jeg ønsker å vise, er kystlandskapet på Sunnmøre, derav navnet Kystperla.no.

Alle landsdeler har sine perler, og skal jeg være ærlig, er det fantastisk flott i nabofylket Sogn og Fjordane også. Kanskje utvider jeg kystperla.no til å inkludere våre naboer i syd etter hvert som jeg får tatt mer bilder. Det genuine med et nettsted, er jo at man kan foreta endringer hele tiden.

Formålet med å lage dette nettstedet er tosidig: 
(1) Ta et dypdykk i bildene jeg har lagret på PCen
(2) Oppgradere min kompetanse i WordPress
– teste ut nye muligheter og funksjonalitet.

Kameraets muligheter

Digitale kameraer gir oss en unik mulighet til å forevige naturens skjønnhet, de umistelige øyeblikkene vi ønsker å bevare på netthinnen. 

Kystlandskapet er like vakkert i strålende solskinn, som i dramatiske stormer der havet reiser seg og skyller inn over landskapet. 

Kystperla.no kommer i all hovedsak til å inneholde naturbilder, litt beskrivelse av steder man bør oppsøke om man er på besøk i denne landsdelen. 

Siden jeg har drevet med grafisk design i en årrekke, er jeg svært restriktiv med å legge ut bilder av personer, og i de tilfeller jeg gjør det, innhenter jeg alltid tillatelse fra vedkommende.

Det enkleste er derfor å finne frem naturbilder jeg har tatt i årenes løp, som ligger trygt arkivert på min eksterne harddisk. Der bør de ikke ligge.

Sissel Klungsøyr

Født og oppvokst i Tjørvåg,
Herøy Kommune.

Vokste opp med nærhet til havet og fjellene, min fascinasjon for kystlandskapet har jeg derfor fått inn med morsmelka.

Hva jeg driver med, kan leses til høyre.

Endel av selskapets kunder

Sissels Grafiske – Sissel Klungsøyr
Richard Eidsvigsveg 27 u 
N – 6006 Ålesund

Tel: +47 958 02 768

Email: sissel@sissels-grafiske.no

Web: https://kystperla.no/
Web: http://dypetse.no/
Web: www.sissels-grafiske.no